2014. szeptember 3., szerda

28. Visszatérés a normális hétköznapokba! :( :)

Elmúlt a nyár és elindult az iskolaszezon. Ami azt jelenti, hogy mind a két munkahelyemen gőzerővel folyik a meló. Elég sűrűek a hétköznapok és ennek köszönhetően megritkul az egyébként sem túl gyakori blogírásom. De azért jövök.

Nem szomorkodom a munka miatt, mert szeretem csinálni, de nem olyan jó, hogy hamarosan sötétben kell munkába indulni és sötétben kell azt befejezni.
A nyár hozzászoktatott a szabad délutánokhoz, így kicsit nehéz visszamenni az esti melót csinálni, de minden szenvedés ellenére azt hiszem egy- max. két hét alatt visszalehet szokni. 

Minden visszatér a megszokott medrébe. Kialakul egy rendszer megint, amitől nem kell túl sokszor eltérni és így kiszámíthatóbb minden. Az időbeosztás és a pénz(beosztás) is. Ez pedig nyugalommal tölt el még akkor is, ha sokkal fáradtabbnak is érzem magam a hétvége felé.

A szeptember egy örvendetes dolgot is hozott magával. A főállásomban lejárt a próbaidőm és véglegesítettek. Ez áprilisban lett volna esedékes, de a suliban éppen nagy felújítások és fejlesztések zajlanak. A főnökség 3-4 alkalommal is új irodába költözött. Örültek ha a telefont megtalálták nem hogy még a papír melót nyomassák. :D 

Eddig napi 6 óra és 2 túlóra munkám volt, most pedig 8 órában dolgozom. Ez azért jó, mert a napi 2 túlóra miatt sokszor olyan adósávba kerültem, ahol igen szépet kikanyarítottak a pénzemből. Most pedig csak szombatonként tudok túlórázni 2-2 órákat. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy emelkedett a fizetésem, pontosabban most már többet kapok kézhez és nem az adó fogja megzabálni azt. 

Áhh messze van még 2015 nyara. :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése